Data inscrierii: 10/Apr/2007
poate contul imi va fi sters, dar yi intreb si eu pe "admini" de ce nu este acest forum pe gazduire si este pe my forum.vere daca iti pui un contor de vizitatori si daca trece de 100 zilnic eu iti dau gazduire si dupa aia facem un portal.de ce sau zgarcit acesti oameni asa zisi "admini "la un cont cu gazuire?????
_________________ Eu sunt urmatorul VGU
( Vocea Generatiei Urmatoare)
I like electro, i like rettro, i like ghetto, i like house and techno.
Prostii imi provoaca alergie.
Suntem in stare de proiect si la inceputuri...daca vom ajunge la un trafic pe el...rezonabil si userii de peste 100 inregistrati...atunci vom mai vb!!...Nu avem de ce sterge:)
stiti ce cred eu despre forumul acesta ar necesită facuta reclama in masa si cand depaseste stadiul de beginers.......trecut pe un hosting klumea..in rest este super bine facut imi place poze bancuri si altele...cotinuati asa dar faceti publicitate parerea mea... acum fara suparare dar e cam slab in materie de useri
stargate siteul acesta este unu facut de 2 zile si am facut publicitate dar vad ca nu prea se strang useri sau daca vin stau doar utilizatori si nu se inghesuie sa se inregistreze...speram ca peste vreo 2 sapt sa avem peste 50 useri
stargate daca trec de 100 de useri le dau eu si gvsviper ofrim hosting si webdesign
da ma dar nu vezi ca de 2 zile ultimu inrefistrat e viper.ce palaria mea scriu pe un forum doar ca sa vb cu moderatori?
Scrii pe forum pentru completare de informatii si distributie de inf:).Speram sa ne marim!...momentan suntem o gaska,poate vom ajunge un grup, si poate o cohorta!Hai ca vedem noi.Putin da buni:)
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum