Data inscrierii: 09/Apr/2007
cand intru in joc si dau camping...cand se incarca plansa iomi apare o eroare cu d3dx9 si daka dau ok la eror nu se intampla nik..jocu continua ...dupa ce sa incarcat palnsa dupa 10-11 min apare iara eror aia si nu mai ma lasa sa a joc....pur si sumplu se intrerupe jocu.................STIE CINEVA CE POT SA FAC ??
Uite...inta aici http://www.threelights.de/index.php?page=projects/d3dx9_xx_dll_files.php si dai download la întâia (din acel chenar).Dupa aceea o sa iti mearga .!!!!
Am si eu o problema cu jocul lineage 2 imi fac cont pe site...si cand vreau sa ma loghez imi zice ca nu sunt valide am facut vreo 3 conturi la toate aceeasi problema sti careva plss help
nu este adevarat ! nu trebuie sa platesti nimik.....trebuie sa adaugi jocul acolo cum a zis si alieny......si iti mai trebuie un liblisting in care sa bagi ip de la serverul pe care vrei sa joci
ba este adevarat daca vrei sa joci pe serverele originale daca vrei pe cele piratate da este adevart iti trebuie un fisier si il bahi in support pe acolo
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum