. / subiectu asta va ramane in istorie - Vizualizare subiect 78
Raspunde la subiect Raspunde la subiect
Pagina 1 din 1 Pagina de start a forumului AlienY-softs team / Conversatii placute / subiectu asta va ramane in istorie  

MesajTitlul subiectului: subiectu asta va ramane in istorie Trimis: 16/04/2007 09:11
tilika
tilika
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Apr/2007
  de ce va ramane in istorie?entru ca acest forum nu are blog o sa imi fac un blog dintr-un subiect pe forum. o sa ramana in istorie pentru ca azi este prima mea zi de munca la MC DONALD`S si aici o sa apara toate chestile care mi se intampla mie acolo. sper ca o sa am puterea sa scriu zilnic aici astfel incat toata mulțimea sa vada ce inseamna sa lucrezi acolo. tin sa multumesc moderatorilor si founder-ilor pentru intelegerea pe care au aratato si o vor arata de acum incolo.urmatorul pictorial diseara dupa ora 10pm ca aatunci imi tremin schimbul.

Prostii imi provoaca alergie.
subiectu asta va ramane in istorie subiectu asta va ramane in istorie
  Raspunde cu citat (quote)
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
MesajTitlul subiectului: Trimis: 16/04/2007 10:37
alien_x
alien_x
Administrator
Administrator

Data inscrierii: 08/Apr/2007
  buna vointza avem...dar si pofta de un big mc:)...ceva reduceri?..sii...unde muncesti?tomis?mcdriver?.....si..nu in ultimul rand.multa bft omule!banii sa curga si povestile sa vina!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
MesajTitlul subiectului: Trimis: 16/04/2007 10:48
tilika
tilika
Junior
Junior

frate lucrez in ploiesti in centru nu la mcdrive nord.daca veniti in ploiesti si ma prindeti neîngrădit reducerile sunt de 50%.stai linistit ca o sa scriu tot ce se intampla acolo aici.acu ma pregatesc sa plec pentru ca azi e întâia zi.bafta all

MesajTitlul subiectului: Trimis: 16/04/2007 10:52
alien_x
alien_x
Administrator
Administrator

sorry..am uitat ca esti din ploiesti:)...bft multa omule!...

MesajTitlul subiectului: prima zi Trimis: 16/04/2007 22:03
tilika
tilika
Junior
Junior

si sun la soneria din spatele mec-ului.si mi se deschide si intru si sunt intampinat de un manager care striga "a venit tilicaru".si ma duc si ma schimb.si la ora 12 fara 10 intru pe sector.imi intreb managerul trandafir "unde ma duc mihaie?" "in lobby" (lobby=sala de mese)(trandafir mihai=manager nou promovat care incearca sa inainteze pe carca la astia mici)si plec in lobby, trandafir ma urmarea si imi controla tot ce faceam dar nu avea sanse sa imi zica ceva ca tot ce fac eu iese ca si mine adica perfect.si pe la ora 13 ma uit la ceas eu credeam ca e vreo 4 dar cand scot telefonu stupoare trecuse de abia o ora decand intrasem in schimb.si la ora 2 se schimba managerii si intra adrian un manager plin de viata si de treaba, si ma ia si ma duce la el in birou (ca sa nu va mai zic ca am si teme pentru maine) si imi prezinta ce am de invatat.si dupa asta intea gogu in bucatarie si pene-te pe facut big tasty si alte dracovenii.(in pofida celor spuse cei de acolo nu se poarta cu tine ca si cu o carpa de sters pe jos)si in sfarsit se face ora 9 si pleaca tilicaru acasa si vine si va scrie pe forum.pentru indiferent ce intrebari legate de mec pm me .ca toate alea sunt confidentiale.dar daca platiti bine le dau si in direct aici.glumeam.noapte buna iubiti mei ne mai vedem maine cu o alta zi de munca,acu ma duc sa ma spal la ooo ca sunt praf de cat am alergat

MesajTitlul subiectului: Trimis: 17/04/2007 22:43
tilika
tilika
Junior
Junior

asa.a doua zi de munca sa incheiat,pe langa faptul ca nu am invatat nimic din ce mia dat trainer-ul meu ieri mi sa mai dat si azi doua brosuri.dar sa va spun de ce nu am invatat ptr ca azi de dimineata nici nu am apucat sa ma screm de 2 ori pe wc ca ma sunt manageru si ma rugat sa ma prezint mai devreme cu 2 ore ca un coleg de al nostru a anuntat ca e bolnav(de siguranta alimentara e prima)si am plecat val-vartej la munca.aceaiasi poveste ca si ieri numai ca azi a zburat un pic mai repede timpu.apropo ieri cand mam angajat aveam 110kg si aku mai am 108(asa se intampla cand nevasta nu te asteapta cu mancare calda tie lene sa mai incalzesti, si cand te gandesti ca nu are nici servici, stau si ma gandesc de ce o mai tin la mine in casa(si ca sa nu mai zic ca azi a cumparat îmbrăcăminte de pat de 5 milioane(asta e daca e facuta de americani(dar cel putin am unde sa ma frec mai bine :w00t: ))))deci am salabit 2 kg dupa 2 zile de munca la mec.sa vedem in continuare ce o mai fi.ca sa nu va mai zic ca daca nu iau 2 aspirine inainte de culcare nu pot sa dorm de durere, dar asta e bucată nasoala.mai vb si maine ca de maine ocolo raman in neîngrădit 2 zile si adio povesti de aburit copii

MesajTitlul subiectului: Trimis: 18/04/2007 00:32
alien_x
alien_x
Administrator
Administrator

si se mai spune ca munca nu e sanatoasa .....pai 2 kg intr-o zi....muncesti o luna si iti dai demisia......Smile...sau..promovezi!..devii tu cel care da brosuri si teme pt acasa!...Ai grije maine sa nu il gasesti cu catalagoul in mana.....si sa te bage la ascultat!!!...atunci sa vezi..Smile)))

MesajTitlul subiectului: Trimis: 18/04/2007 08:18
tilika
tilika
Junior
Junior

stai tu linistit ca mam trezit la 7jumate, ca sa ma apuc de invatat.demisia nu cred ca mias dao pentru ca momentan nu am alta oferta de serivici.cam intr-un an ajungi cel care da brosuri si yi asculta pe ceilalti, asta depinde numai si numai de tine.ramane sa vorbim diseara si sa va mai zic ce am facut.

MesajTitlul subiectului: Trimis: 19/04/2007 09:12
tilika
tilika
Junior
Junior

liber vere(laser frate)dupa 3 zile de munca am si eu in sfarsit 2 libere.doamne si ce bine o fi sa stai acasa.ieri a fost binisor la munca, mi sa mai dat o brosura de invatat.ieri am confecționat numai in bucatarie si am capu varza de la atatea comenzi(ajunsesem la un clipă dat sa fac totul ca robotul nu mai imi trebuia nici un afis si nici un indrumator nicaieri(nici la grill, toastere, masa dressing))dar in fine asta e serviciul si punct.nu am scris aseara ptr ca mia fost lene si in loc sa scriu aici la voi adica sa fac pe scribu am stat si mam uitat la un film (KAW) vil recomand daca sunteti un pic fani hitchcock.gata iubitilor va las ca cred ca vam plictisit cu treaba asta despre locul meu de munca.

MesajTitlul subiectului: Trimis: 27/04/2007 23:23
tilika
tilika
Junior
Junior

bai a trecut o saptamana si nu am mai scris aici.de ce?? mie lene vere, lene mare, nu lene din aia mica din aia mare.palaria mea mie lene sa scriu si sa respir de un solitar lucru nu imi e lene.de printesa mea ADRIANA PE CARE O IUBESC DIN TOT SUFLETUL SI ZIC ASTA AICI (poate nu va intereseaza)CA SA O STIE TOATA LUMEA CA EA E PRINTESA MEA SI NU AS RENUNTA LA EA PENTRU NICI O PRIETENă DIN LUMEA ASTA.

ADRIANA TE IUBESC

MesajTitlul subiectului: Trimis: 02/05/2007 00:05
alien_x
alien_x
Administrator
Administrator

pai ...o simpla intrebare:D...daca o iubesti atat cat spui....de ce nu pui poza cu ea sub numele tau...si pui acel model????..oare de ce?

MesajTitlul subiectului: Trimis: 02/05/2007 09:32
tilika
tilika
Junior
Junior

oare de ce??pentru ca nu mai am poze cu ea in calculator, dar o sa incerc sa fac zilele astea si ai sa vezi si adevarue ca o iubec mult

MesajTitlul subiectului: Trimis: 16/05/2007 22:29
tilika
tilika
Junior
Junior

bai vere a venit vara si parca au inceput sa se arate tzatzele certate cu hainele.ma am prietena e si ea destul de dratgutza poate pre dragutza ptr mine dar sa mor eu cand le vad pe alea ca intre in mec ma apuca spumele.adik cum??eu stau la munk si ele o ard prin oras.si nu o ard asa cu folos o ard aiurea cu tzatzele lor mari si rotunde cu cracii dezvelitii, off doamne nu o veni iarna mai repede ca mor de #### sculata la servici.ati observat ca de la un timp toate pustoaicele au sani si cur( sa fie oare de vina cernobalul??)eu cred ca nu .dar ce stiu sigur e ca as da intro pustoaica din aia de 14-15 ani pana iar veni sangele pe nas de bune ce sunt.doamne si cand ma gandesc ca eu am o relatie stabila si tot as #### o bucatica din aia care sa strige cand dau in ea.si acum experimentul. eram in bucatarie si faceam bamburgeri(hamburgeri (dar in pantera roz lea zis bamburgeri)) si vad o pustoaica, ma uit peste hota in oglinda si vad un cur frumos, ma ridic mai pe varfuri si vad si niste tzatze ca niste mere cu niste sfarcuri frumoase( nu avea sutien si avea o bluza alba) ce impingeau tricoul respectivei. si mai stau un pic asa pe varfuri si se uita la mine si imi zambeste si eu idiot "ies la 8" si ceasul era 8 fara un sfert.si termin programul si ma imbrac si ies pe usa si ma duc sa vad daca fata ma asteapta.fata statea la masa pe terasa si se tot uita la telefon.terminase de halit tot ce comandase.si ma asez langa ea si zic eu:"buna, ion", ea "buna corina", eu:si ia zi vrei sa ne futem"(idiot domne) slap una peste fata si sa facut nevazuta.asta e doar am prietena si prea mult dialog se poate considera ca o insel asa ca am vrut sa trec direct la fapte.si ghici cand ma duceam spre casa stateam la semafor si prin fata masini mele trece corina fata cu nume de buda, si o claxonez si parca ia parut rau ca nu sa ars cu mine ca doar societatea se vede altfel dintru ford mondeo, ca sa aflu mergand asa incet in directia ei ca sta la 2 strazi de mine.daca taceam din gura maine o ardeam pe proasta dar avea doar 15 ani si intrem la bulau si trebuie sai pun inel pe mana sa nu imi puna garda bratari. ps: nu am mai scris ca nu sa mai petrecut nimic interesant in viata mea pana saptamana asta.nb si astept comentarii dar care sa aiba un continut mai bogat in litere

MesajTitlul subiectului: Trimis: 17/05/2007 07:57
tilika
tilika
Junior
Junior

mama, mama ce post kilometric am alcatuit aici.mam trezit acu de dimineata si ma doare capu, ingrozitor.oare de ce??habar nu am.si am o frustrare cat mine de mare. Frustrarea consta in faptul ca de vreo 2-3 saptamani ultimu user inregistrat e makkellele sau cum darcu se scrie.haide vere pe forum sa va e lene sa dactilografiati??

Pagina 1 din 1
Raspunde la subiect Raspunde la subiect
 Pagina de start a forumului AlienY-softs team / Conversatii placute / subiectu asta va ramane in istorie

Mergi direct la: 

Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum