|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
 |
  |
|
  |
 |
tilika

Junior

Data inscrierii: 10/Apr/2007
|
bai vere a venit vara si parca au inceput sa se arate tzatzele certate cu hainele.ma am prietena e si ea destul de dratgutza poate pre dragutza ptr mine dar sa mor eu cand le vad pe alea ca intre in mec ma apuca spumele.adik cum??eu stau la munk si ele o ard prin oras.si nu o ard asa cu folos o ard aiurea cu tzatzele lor mari si rotunde cu cracii dezvelitii, off doamne nu o veni iarna mai repede ca mor de #### sculata la servici.ati observat ca de la un timp toate pustoaicele au sani si cur( sa fie oare de vina cernobalul??)eu cred ca nu .dar ce stiu sigur e ca as da intro pustoaica din aia de 14-15 ani pana iar veni sangele pe nas de bune ce sunt.doamne si cand ma gandesc ca eu am o relatie stabila si tot as #### o bucatica din aia care sa strige cand dau in ea.si acum experimentul. eram in bucatarie si faceam bamburgeri(hamburgeri (dar in pantera roz lea zis bamburgeri)) si vad o pustoaica, ma uit peste hota in oglinda si vad un cur frumos, ma ridic mai pe varfuri si vad si niste tzatze ca niste mere cu niste sfarcuri frumoase( nu avea sutien si avea o bluza alba) ce impingeau tricoul respectivei. si mai stau un pic asa pe varfuri si se uita la mine si imi zambeste si eu idiot "ies la 8" si ceasul era 8 fara un sfert.si termin programul si ma imbrac si ies pe usa si ma duc sa vad daca fata ma asteapta.fata statea la masa pe terasa si se tot uita la telefon.terminase de halit tot ce comandase.si ma asez langa ea si zic eu:"buna, ion", ea "buna corina", eu:si ia zi vrei sa ne futem"(idiot domne) slap una peste fata si sa facut nevazuta.asta e doar am prietena si prea mult dialog se poate considera ca o insel asa ca am vrut sa trec direct la fapte.si ghici cand ma duceam spre casa stateam la semafor si prin fata masini mele trece corina fata cu nume de buda, si o claxonez si parca ia parut rau ca nu sa ars cu mine ca doar societatea se vede altfel dintru ford mondeo, ca sa aflu mergand asa incet in directia ei ca sta la 2 strazi de mine.daca taceam din gura maine o ardeam pe proasta dar avea doar 15 ani si intrem la bulau si trebuie sai pun inel pe mana sa nu imi puna garda bratari. ps: nu am mai scris ca nu sa mai petrecut nimic interesant in viata mea pana saptamana asta.nb si astept comentarii dar care sa aiba un continut mai bogat in litere
_________________ Eu sunt urmatorul VGU
( Vocea Generatiei Urmatoare)
I like electro, i like rettro, i like ghetto, i like house and techno.
Prostii imi provoaca alergie.
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
Pagina 1 din 1
|